maanantai 18. marraskuuta 2019

No news is no news - mitään ei kuulu mutta kirjoitan silti

Inspiroidun Femmiksen comeback-tekstistä, ja ajattelin itsekin kirjoitella ajatuksia ja kuulumisia.

Paitsi että ajatuksia mulla on kovin vähän, ja kuulumisia ei juuri ollenkaan. 

Onnekseni ajatusten vähyys tarkoittaa jonkinlaista mielenrauhaa, ja kuulumisten puute tarkoittaa, että kuuluu hyvää. No news is good news! 


Elämä puksuttaa eteenpäin, tahti on sopiva, ja mun jaksaminen on viimevuotista parempaa. Tosin kaamoskuukaudet on aluillaan ja ne aiheuttaa jo nyt mälsyyttä, mutta toivon pysyväni järjissäni (viime vuonna ei mennyt yhtä hyvin). 

Tankkaan D:tä, kirkasvalolamppu pauhaa, meen ulos ottamaan aurinkoa aina kun (jos!) sitä on saatavilla. Henkisesti auttaa eniten se, että vuodenvaihteeseen on aurinkomatka varattuna. Mietin syksyllä että onko ton reissun varaaminen tarpeen, pärjäiskö ilmankin. No, ei ollu montaa päivää marraskuuta kulunut, kun aloin henkisesti jo nojata tuohon matkaan. Se auttaa niin samperin paljon, että saa viikon verran oltua valossa!

Jatkossa jos rahaa ja lomapäiviä on, niin varaan jo marraskuun lopulle jonkun pikapyrähdyksen aurinkoon. Nökötän vaikka koko kesän Suomessa, mutta tätä pimeää pitää päästä pakoon. Mieli ei varsinaisesti oo matalan tän pimeyden kanssa, mutta ahdistusta aiheuttaa se, että mitään ei jaksa, mikään ei huvita, oon off-asennossa koko akka ja elämä tuntuu valuvan ohi. Eipä tuo hirveästi mieltä nostata. 

TOSIN tiedän että ihmisillä on oikeitakin ongelmia, ja tää on vaan tämmöstä omaa märinää. Että ihan mielellään märisen näitä kaamospaskuuksia enkä mitään vakavampaa, että sillä.


Mutta jotain raportoitavaakin näillä leveyksillä on!

Olen tehnyt uuden aluevaltauksen: hankin bussilipun. Ei siis kertalippua, vaan semmoisen kuukauden verran voimassa olevan bussilipun. Syynä tähän ei valitettavasti ollut mikään ylevä ekohenkisyys, vaan silkka mukavuudenhalu. Mulla on oma auto käytössä vain rajoitetusti, ja marraskuun kylmillä keleillä fillarointi lähiseudulle ei enää käy. Joten bussilipun ostoon mars!

Tämähän luonnollisesti merkitsee sitä, että bussi-aiheinen excel on jo tehty, ja matkakohtaista hintaluettelointia tehdään jatkuvasti. Autolla ajelu menee lipun voimassa ollessa minimiin, ja bussilla suhataan niin maan samperisti.

Mua tosin arveluttaa, että tää kuukauden bussilippu tulee kalliimmaks kuin kertalipuilla ajelu vastaavan ajan. Etenkin kun marraskuun pimeyksien edetessä mä uppoan yhä syvemmälle sohvaan, enkä lähde asunnosta mihinkään ellei oo ihan pakko.

TAI ehkä bussilippu sais ajettua mut asunnosta ulos, ja samalla voisin vähän piristyä? Tosin arki-iltana ei hyvita lähteä pimeään, ja viikonloppuun mennessä on otsassa niin iso jorma jo kaiken kanssa, että haluaa vaan maata kotona, vaikka olis viis lippua joilla ajella.

Ei oo taas helppoa, paitsi että on, mutta märisen silti!

2 kommenttia:

 1. Hei ihanaa! :D
  Ja jos lohduttaa niin mäkin märisen. Olkapää on edelleen poikki ja v'tuttaa lähtökohtaisesti kaikki, mutta kyllä me tästä vielä noustaan!

  Terkuin Vertaistuki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terkkuja vertaistuelle! Me noustaan näistä marraskuun fiiliksistä kyllä, kevät tulee ja sun olkapää parantuu.

   Nyt otetaan vitutuksesta täydet tehot irti ja märistään koko marraskuu! Voiton puolella ollaan jo, kohta on joulukuu ja sen jälkeen alkaa kevät. Näin olen päättänyt.

   Poista