keskiviikko 9. tammikuuta 2019

Joulukuun 2018 käyttörahaseuranta

Joulukuun kulutukset on nyt ynnätty. Pidemmittä puheitta:

Olin matkoilla uuden vuoden yli (aurinkoa! valoa!! ihanaa!), joten teknisesti ottaen joulukuun puolelle kuuluisi jotain matkakuluja. Mutta koska olen laiskimus enkä jaksa tehdä elämästäni nyt vaikeaa, niin laitan kaikki matkakulut tammikuulle, koska tammi-helmikuun aikana nuo visalta kuitenkin vasta menee.

Tammikuun kulutuksessa suuret urheilukulut pisti silmään - siellä on kausilippu uimahalliin ja nettivalmennuksen jäsenmaksu. Lisäksi salimaksuja ja lisäravinnetilaus. Kylläpä kasautui joulukuulle näitä. Muita suurempia ei eläinlääkärimaksujen lisäksi sitten olekaan, hurraa! Liikuntaan aion kyllä panostaa jatkossakin, en typerän paljon mutta tarvittavan paljon kuitenkin.

Tammikuussa luultavasti taas venytellään ja ravistellaan kulutusta, vuosi nimittäin alkoi reissun merkeissä, ja niissä tuppaa rahaa aina menemään. Niin tälläkin kertaa.

4 kommenttia:

 1. Liikunta on hyvä kohde panostaa :) Ainakin itselle se tuo ihan mielettömästi positiivisuutta ja pysyy terveyskin hyvänä. En olisi puskenut läpi tätä pimeää syksyä ja talvea näin kunnialla ilman säännöllistä ja monipuolista treeniä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu täällä, liikkuminen on tehnyt niin hyvää että siihen panostaminen tuntuu järkevältä. Toki välillä sohvalta nouseminen on työlästä, mutta aina se on kannattanut kammeta itsensä liikkeelle!

   Poista
 2. Onpas tosi mielenkiintoinen piirakka siinä sinulle. Innostaa itseäkin seuraamaan noin tarkasti. Todennäköisesti mulle tuottaa vaikeuksia tsekata verkkopankista automaattisesti lähteviä e-laskuja, on niin "tylsää" kirjautua verkkopankkiin ja poimia niitä sieltä omaan exceliin =). Mutta kieltämättä innostuin kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kun mun excelpiirakka innostaa! Mullekin aluksi tuntui hassulta ja työläältä listata menoja ylös, mutta ennenpitkää siihen jäi koukkuun. Nyt on mahtava fiilis kun oikeasti näkee mihin rahat menee. Ja ajoittain on kauhea fiilis nähdä, miten paljon sitä rahaa menee :D

   Tsemppiä sulle menojen ylöskirjaamiseen! Kannattaa pinnistellä aikansa, sitten kun siitä tulee rutiini niin se sujuu jo ihan huomaamatta.

   Poista